top of page

צ׳ורוס Churros

Writer: Ricardo AlperinRicardo Alperin

הצ׳ורוס הוא בצק פריך שמגיע כלולאה מטוגנת בשמן עמוק וטובלים אותה בכוס שוקולד חם. כן, כמו שזה נשמע - כמות של קלוריות וסוכר מוגזמים ויותר, אבל מתמכרים לזה מהר מאוד (בתנאי שאוכלים אותו במקום איכותי)





אז מהו מקורו של הצ׳ורוס? ארגנטינה? זהו שלא, קשה לארגנטינאי כמוני להודות בזה אבל המקור שלו הוא בספרד, והספרדים הם אלו שהביאו אותו לאמריקה הלטינית ושם החליפו את השוקולד בריבת חלב והוסיפו קינמון וסוכר.





הנה שלוש מקומות מומלצים לאכול צ׳ורוס במדריד:


שוקולטייר סאן גינס, Chocolatería San Ginés, ברחוב Pasadizo de San Ginés, 5, בית קפה שפועל מאז 1894 והוא אחד המקומות המפורסמים במדריד לאכול בו צ׳ורוס


שוקולטייר Chocolatería 1902, ברחוב C. de San Martín, 2, לדעת רבים הצ’ורריה הכי מפורסמת במדריד ופועלת מאז 1902


צ׳ורריה מדריד Churrería Madrid 1883, ברחוב C. del Espíritu Santo, 8, היא הצ׳ורריה הותיקה ביותר במדריד.

Comments


4D35C99A-751C-48A7-9F1F-BC72383C1EF9.jpeg

קצת עליי

אני מטייל הרבה שנים, ומבלה זמן רב במחקר מעמיק על היעדים השונים ובתכנון מסלולי טיול.

 

קרא עוד...

 

© Ricardo Alperin. Powered and secured by Wix

הצטרף לרשימת תפוצה

תודה שנרשמתם!!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Whatsapp
bottom of page